Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τεντόγλου: «Αυτό που έγινε ήταν θαύμα»

Ο Ετσεβαρία είναι πολύ καλός αθλητής. Συνήθως, πάντα, με κερδίζει.

Με περισσή ειλικρίνεια ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει τοχρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος.

«Δεν το λες και τεράστιο, ένα καλό άλμα ήταν. Ήταν ίδια επίδοση με τον δεύτερο. Ήμουν και κάπως τυχερός. Ο αγώνας δεν πήγε καθόλου όπως ήθελα, τα πέντε πρώτα άλματα ήταν κάκιστα. Στο τέλος τα έδωσα όλα γιατί με είχαν πετάξει έξω από τα μετάλλια. Αυτό που έγινε ήταν θαύμα», ανέφερε αρχικά.

«Δεν πίστευα πως θα πάρω το χρυσό, ακόμη και τώρα… Λέω ότι δεν το αξίζω. Ο Ετσεβαρία είναι πολύ καλός αθλητής, τον ξέρω χρόνια, έχω χάσει τόσες φορές από αυτόν. Συνήθως, πάντα, με κερδίζει. Του βγαίνει χαλαρά να κάνει μεγάλα άλματα. Σήμερα μάλλον κάτι είχε, γι’ αυτό δεν έκανε άλλο άλμα», πρόσθεσε.

Όσο για τους πανηγυρισμούς στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη του, τα Γρεβενά; «Κάτι έχω δει (γέλια), κάτι έχω παρατηρήσει και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που κάθισαν και ξενύχτησαν. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στους δικούς μου ανθρώπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ