Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θείος 19χρονου: «Είχε βγει για να ξεσκάσει από το διάβασμα…»

Τραγική φιγούρα της υπόθεσης ο θείος του 19χρονου.

Σοκ έχει προκληθεί από το πρωί της Τρίτης (1/2) λόγω του οπαδικού επεισοδίου που είχε ως αποτέλεσμα ένας 19χρονος να χάσει την ζωή του, δύο να τραυματιστούν και άλλοι δύο να προλάβουν να ξεφύγουν.

Ο 19χρονος ήταν από την Βέροια, φίλος του Άρη αλλά χωρίς οπαδική δράση. Ο θείος του παιδιού ήταν αυτός που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει στο νοσοκομείο, μέχρι να φτάσουν οι γονείς του από τη Βέροια.

Ο θείος του 19χρονου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Το παιδί το χάσαμε, 19 χρονών παλικάρι, χωρίς αιτία, χωρίς λόγο, έτσι ξαφνικά. Ένα ανείπωτο γιατί… γιατί. Δεν ήταν ούτε σκληροπυρηνικός με αυτούς τους αλήτες, τους δολοφόνους, ούτε τίποτα. Αύριο είχε μάθημα να δώσει και διάβαζε το παιδί και βγήκε μια βόλτα να ξεσκάσει λίγο, να ξελαμπικάρει που λέμε και έπεσε πάνω σ’ αυτόν τον αλήτη. Αυτός περνούσε τυχαία από εκεί, άκουσε τα παιδιά και κατέβηκε εν ψυχρώ και τους μαχαίρωσε. Αυτός ο αλήτης, ο δολοφόνος, ο μαχαιροβγάλτης. Έσφαξε και τα τρία τα παιδιά, δυστυχώς..».

«Τρία παιδιά… ο ανιψιός μου ήταν που πέθανε. Τον χτύπησαν στην φλέβα, από ό,τι άκουσα… Τι να σας πω, ο ανιψιός μου ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε, να πούμε. Μένει στη Βέροια ο αδελφός μου και ο γιος του, ήταν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη, στο 1ο έτος. Τώρα, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει…», σημείωσε ο θείος του θύματος νωρίτερα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ