Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Θρίαμβος για τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ

Προκρίθηκαν στο FINAL-4 και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία

Με τη νίκη τους επί της Ηλιούπολης με 10-6 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, προκρίθηκαν στο FINAL-4 και θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία τους!

ΟΦΗ, Χανιά, Ολυμπιακός Αλίμου και Περιστέρι είναι οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν απο τις οποίες οι δυο θα κερδίσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το FINAL-4 θα διεξαχθεί 27-29 Μαΐου 2022 σε έδρα που θα ορίσει η Ομοσπονδία.

Η νίκη του ΟΦΗ, έφερε έντονα πανηγύρια απο τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ενώ συγκινητική ήταν η υποστήριξη που είχαν απο την ανδρική ομάδα, με πολλά συνθήματα, κάτι που δείχνει το οικογενειακό κλίμα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης, ανέφερε για την επιτυχία των κοριτσιών του ΟΦΗ, ότι “ήταν στόχος μας να προκριθούμε στο Final-4 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το πετύχαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Θα παίξουμε με τους καλύτερους της κατηγορίας και απο τος 4 ομάδες , οι δυο θα πάρουν το εισιτήριο για την Α1. Θα οργανωθούμε για τα παιχνίδια, ώστε να ετοιμαστούμε όπως πρέπει για τους αγώνες”.

ΟΦΗ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 10-6

Τα 8λεπτα: 3-1, 3-1, 2-1, 2-3.
Τα γκολ για τον ΟΦΗ: Παλληκαράκη (4) , Μανουσάκη, Χρυσοβέργη (2) Ζαφειράκη (1) και η Μπραγουδάκη (1).
ΟΦΗ (Φιτσανάκης-Γιακουμάκης): Πράπα, Συργιανοπούλου, Κοστόγλου Μ, Παντερή, Παλληκαράκη (4), Μανουσάκη (2), Μπραγουδάκη (1), Αποστόλου, Κανάκη, Καραβού, Χρυσοβέργη (2), Καλλέργη, Ζαφειράκη (1), Καρατζά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ