Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Τικίνιο: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε μακριά στο Europa»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρει πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Βραζιλιάνος μιλώντας σε συνέντευξή του στην UEFA ανέφερε τα εξής:

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε: «Ήταν πραγματικά δύσκολα. Μετά από λίγους μήνες αδράνειας, μετά την επιστροφή μου από την Κίνα, έσκασε η πανδημία του κορονοϊού. Η Πορτογαλία μπήκε σε lockdown και δεν είχα τι να κάνω. Το μόνο που έκανε ήταν να μείνω σπίτι και να προπονηθώ.

Αν είσαι συνηθισμένος στο να παίζεις και μετά σταματάς για πέντε ή έξι μήνες, βάζεις λίγα κιλά. Αλλά στο κεφάλι μου ήμουν συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που δεν τα παρατάει. Όποτε παίρνω την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο, είμαι μέσα»

Για τον Μαρτίνς: «Έπαιξα μαζί του στη Βιτόρια Γκιμαράες. Είμαι πιο έμπειρος και ανεπτυγμένος ως ποδοσφαιριστής τώρα, αλλά αυτός παρέμεινε ίδιος. Απαιτεί και προσπαθεί να βοηθάει τους παίκτες να βελτιώνονται κάθε μέρα. Είναι φανταστικός».

Για την Πόρτο: «Προσωπικά, η στιγμή μου στην Πόρτο ήταν απίστευτη. Ήταν σουρεαλιστικό για μένα γιατί ήρθα από το τίποτα. Η θητεία μου στην Πόρτο θα είναι πάντα ιδιαίτερη. Θα θυμάμαι εκείνη την περίοδο μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω».

Για τα γκολ του στο Europa League με τον Ολυμπιακό: «Οι πρώτες μου στιγμές εδώ δεν ήταν εύκολες, γιατί δεν είχα παίξει για έξι μήνες. Έκανα κάποιες καλές εμφανίσεις, σκόραρα γκολ και βοήθησα τους συμπαίκτες μου να πάρουμε νίκες. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Όποιους τίτλους μπορούμε να κερδίσουμε, θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1