Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Tο CAS αποφάσισε την μείωση της ποινής του Ντίνου Μήτογλου

Παίζει με την Εθνική στο Μουντομπάσκετ

Δικαίωση για τον Ντίνο Μήτογλου… Το CAS έκανε δεκτή την έφεση που κατέθεσε κατά της πρωτόδικης ποινής και αποφάσισε τη μείωση του αποκλεισμού του, στο μισό, δηλαδή, στους 16 μήνες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ουσιαστικά ο Έλληνας φόργουορντ από τις 28 Ιουλίου, όταν και συμπληρώνονται οι 16 μήνες της ποινής, πως θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά σε αγώνες. Η εξέλιξη αυτή δίνει το δικαίωμα στον Δημήτρη Ιτούδη να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Θυμίζουμε ότι η ακροαματική διαδικασία της έφεσης του Μήτογλου ήταν χθες, και μία ημέρα μετά υπάρχει και η αποφάση. Ο Μήτογλου κατάφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του CAS να πείσει τους δικαστές για την αυστηρότητα της ποινής που του είχε επιβληθεί, αλλά και πως ουσιαστικά έπεσε θύμα της γιατρού η οποία συνελήφθη για τα αδικήματα τα οποία διαπιστώθηκαν ότι είχαν γίνει από την πλευρά της.

Το συμβόλαιο του Μήτογλου με την Ολίμπια τελειώνει αυτό το καλοκαίρι, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤ