Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Το Λίντο έτοιμο να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα βόλει γυναικών

Η Εθνική ομάδα γυναικών θα κάνει την προετοιμασία της (14-26/6)

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

Το Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου, εκφράζει την χαρά του, αλλά και την ικανοποίηση του, για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα βόλει γυναικών, θα κάνει την προετοιμασία της, στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Με ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και του ΕΑΚΗ, είναι τιμή μας, που θα φιλοξενήσουμε  μετά από πολλά χρόνια , στις εγκαταστάσεις μας,  ένα Εθνικό μας συγκρότημα, στην προκειμένη περίπτωση τα κορίτσια του βόλει, που προετοιμάζονται για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα.

Με την κρητική φιλοξενία και τη ζεστασιά μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσουμε στα κορίτσια μας την ώθηση που χρειάζονται, για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται.

Η Εθνική ομάδα γυναικών θα προπονείται για 13 μέρες (14-26/6) στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, το οποίο μετά την ανακαίνιση του, είναι πλέον ένα γήπεδο-κόσμημα,  πανέτοιμο να φιλοξενήσει ακόμα και διεθνείς διοργανώσεις.

Η Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, στο διάστημα της παραμονής της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Ηράκλειο, έχει προγραμματίσει και μια σειρά από εκδηλώσεις, με επισκέψεις των αθλητριών μας σε σχολεία της πόλης, αλλά και αξιοθέατα της περιοχής μας.

Οι εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ (κλειστό Λίντο, κολυμβητήριο, Στάδιο Ελευθερίας), μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν μεγάλες διοργανώσεις και πάνω σε αυτό εστιάζονται οι προσπάθειες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ