Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Το νέο συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Με την UEFA να συνεχίζει να θέλει ξένο αρχιδιαιτητή στην Ελλάδα, η συνέχιση του ρόλου του Μαρκ Κλάτενμπεργκ μοιάζει δεδομένη.

Η διάθεση της UEFA είναι να υπάρχει και τη νέα χρονιά ξένος αρχιδιαιτητής και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ νιώθει καλά στον ρόλο που έχει στην Ελλάδα.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ – όπως είναι γνωστό – είχε κλείσει για την ΚΕΔ / ΕΠΟ με ένα διετές συμβόλαιο ως αρχιδιαιτητής ή εάν θέλετε επικεφαλής της ΚΕΔ / ΕΠΟ. Για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ η UEFA έχει ξεκινήσει τις σχετικές διαβουλεύσεις για την ανανέωση της θητείας του θεωρώντας πετυχημένη την παρουσία του στη χώρα μας.

Από την πλευρά της ΕΠΟ προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική επιβεβαίωση ή κάποια παραπάνω πληροφόρηση. Ωστόσο για τον Άγγλο βετεράνο ρέφερι υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα και ενώ διανύει τον 2ο χρόνο του στην Ελλάδα.

Α) Η UEFA δείχνει να έχει τη διάθεση να δρομολογήσει εξελίξεις ώστε να υπάρχει και του χρόνου ξένος αρχιδιαιτητής στην ΕΠΟ. Δεν δείχνει δηλαδή πρόθεση να απεμπλακεί από αυτό το κομμάτι.

Β) Ο Κλάτενμπεργκ νιώθει καλά στον ρόλο του στην Ελλάδα. Δεν φαίνεται να τον επηρεάζει το παραμικρό και ότι και εάν του προσάπτεται ή αναφέρεται για εκείνον. Δεν θα είχε δηλαδή πρόβλημα ή θέμα να συνεχίσει σε αυτή τη θέση.

Γ) Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει μία ιδιαίτερα ισχυρή και έντονη προσωπικότητα. Δεν είναι δηλαδή κάποιος που υποκύπτει σε πιέσεις ή επηρεάζεται από παράπονα ή οτιδήποτε άλλο.

Δ) Ο Κλάτενμπεργκ έχει και στελέχη της ΕΠΟ που δεν τον θέλουν στην Ομοσπονδία και αυτό αποτυπώνεται και από δηλώσεις και από άλλες αντιδράσεις για διάφορα ζητήματα και ακόμα και για τα ποσοστά των Ενώσεων των Διαιτητών. Παρόλα αυτά στην Ελλάδα ήρθε με τις ευλογίες της UEFA και το ΟΚ των μεγάλων ομάδων. Άρα στο τέλος της ημέρας όποιες απόψεις και εάν υπάρχουν στην ΕΠΟ θα μετρήσει το τι θα αποφανθούν οι διεθνείς Ομοσπονδίες και φυσικά τι θα προκύψει από τις επαφές με τις ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1