
Στον πρώτο της ημιτελικό για φέτος, η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του St. Petersburg Ladies’ Trophy, ενάντια στην Irina-Camelia Begu.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο.1 στο ταμπλό του St. Petersburg Ladies’ Trophy, θα αντιμετωπίσει την Begu στον πρώτο ημιτελικό, στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτριών (1-1), πρώτη όμως από τον Σεπτέμβριο του 2018.
Στον άλλον ημιτελικό, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα και δεν θα αρχίσει πριν τις 14:30 ώρα Ελλάδας, η Νο.2 του ταμπλό Anett Kontaveit θα αντιμετωπίσει τη Jelena Ostapenko.
Η Kontaveit βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και επιπλέον μετράει ένα φανταστικό σερί 18 διαδοχικών νικών σε indoor διοργανώσεις. H Ostapenko από τη μεριά της παίζει επίσης καλό τένις και είχε κερδίσει την Kontaveit για 1η φορά (1-2) στον τελικό του Ίστμπουρν τον περσινό Ιούνιο.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου (12/02):
Sibur Arena:
13:00 Μαρία Σάκκαρη [1] v. Irina-Camelia Begu Nova Sports 6HD
14:30 Jelena Ostapenko [7] v. Anett Kontaveit [2] Nova Sports 6HD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
AUTO – MOTO
/ 11 λεπτά πρινΟ Κάρλος Σάινθ ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix του Σίλβερστοουν
Μετά από μια απίστευτη κούρσα που σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Ζου
-
ΠΟΛΟ
/ 3 ώρες πρινH Ελλάδα επικράτησε 9-7 της Κροατίας στον μικρό τελικό
Κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της, το χάλκινο μετάλλιο!
-
GRAND SLAM
/ 7 ώρες πρινΤο σημερινό πρόγραμμα στο Wimbledon
Για πρώτη φορά φέτος στην ιστορία του Wimbledon η middle Sunday δεν αποτελεί αργία
-
ΠΟΛΟ
/ 2 ημέρες πρινΗ Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 11-10 από την ανώτερη Ιταλία
Θα παλέψει για την τρίτη θέση την ερχόμενη Κυριακή (3/7, 15:30)