
Στη μάχη των προημιτελικών του ABN AMRO World Tennis Tournament μπαίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει το απόγευμα τον Alex De Minaur.
Στις 16:00 περίπου το απόγευμα ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur για την προημιτελική φάση του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ.Θα είναι η 7η συνάντηση του Τσιτσιπά με τον De Minaur στο tour, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μην έχει ούτε μια ήττα απέναντι στον Αυστραλό (6-0).
Θα προηγηθεί η αναμέτρηση του 19χρονου Lorenzo Musetti με τον 20χρονο Jiri Lehecka, τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, που θα αρχίσει στις 14:00 το μεσημέρι.Στις 20:30 το βράδυ, ο Felix Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Andrey Rublev με τον Marton Fucsovics.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής (11/02):
Centre Court:
14:00 Lorenzo Musetti v. Jiri Lehecka [Q] COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Στέφανος Τσιτσιπάς [1] v. Alex De Minaur COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Cameron Norrie [6] v. Felix Auger-Aliassime [3] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Marton Fucsovics v. Andrey Rublev [2] COSMOTE SPORT 6HD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 3 ώρες πρινΟι Μάβερικς «λύγισαν» με 111-105 τους Πίστονς
Οι Μάτζικ από το -21 στην πρώτη περίοδο επικράτησαν 119-109 των Σίξερς
-
BASKETLEAGUE
/ 16 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της 15ης και 16ης αγωνιστικής της Basket League
Στο Λαύριο το Ολυμπιακός-Ιωνικός
-
NBA
/ 1 ημέρα πρινΕύκολη νίκη των Μπακς 135-110 επί των Πέλικανς
Νέα MVP εμφάνιση, πετυχαίνοντας 50 πόντους και κάνοντας double-double (με 13 ριμπάουντ), ο Γιάννης...
-
BASKETLEAGUE
/ 2 ημέρες πρινΟ Ολυμπιακός λύγισε δύσκολα τον μαχητικό Άρη με σκορ 89-75
Εκπληκτική εμφάνιση στο εκτελεστικό και δημιουργικό κομμάτι από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (20π., 10ασ.)