Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το Squaball έρχεται στην Κρήτη!

Σε Ηράκλειο και Χανιά το διήμερο 19-20 Ιουνίου

Για πρώτη φορά το Squaball φτάνει σε Ηράκλειο και Χανιά το διήμερο 19-20 Ιουνίου, το νέο beach sport που ήρθε στην χώρα μας για να συστηθεί στους φίλους της ρακέτας και όχι μόνο και να καθιερωθεί!

Το Squaball είναι ένα άθλημα που γεννήθηκε στην Ελλάδα και αναπτύχθηκε στην Ελβετία και συνδυάζει την κλασσική ρακέτα, που όλοι έχουμε παίξει, με προσθήκη τερμάτων και περιοχής. Παίζεται με 2 ή 4 παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να προστατέψουν το τέρμα και την περιοχή τους και παράλληλα να σκοράρουν εναντίον του αντιπάλου τους.

Το συναντάμε συνήθως σε εξωτερικούς χώρους  όπως παραλίες και γρασίδι αλλά μπορεί να παιχτεί εξίσου ευχάριστα σε όλα τα τερέν, ακόμα και σε κλειστούς χώρους αρκεί να υπάρχει η απόσταση των 12 μέτρων μεταξύ των τερμάτων.

Οι εύκολοι κανονισμοί και η γρήγορη εξέλιξη που μπορεί να έχει ένας νέος παίκτης από πόντο σε πόντο το καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλες τις ηλικίες χωρίς να χρειάζεται κανείς να έχει προηγούμενη εμπειρία.

Το κοινό της Ελλάδας από φέτος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το Squaball σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα τουρνουά που θα διεξάγονται όλο το καλοκαίρι ενώ παράλληλα θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσα από το https://squaball.ch/ και τις σελίδες σε Facebook και Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ