
Στην παρουσία του στον ΟΦΗ, στην επιστροφή του στην εθνικής Ισλανδίας και στη γέννηση του παιδιού του αναφέρθηκε ο Γκούντι Τοράρινσον.
«Αισθάνομαι καλά και είμαι πολύ περήφανος που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν για τα προκριματικά του Euro. H κόρη μου είναι τριών εβδομάδων, είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγιείς», ανέφερε ο 31χρονος μπακ μέσω του OFI TV.
Παράλληλα, για το γεγονός ότι η επιστροφή του στην εθνική Ισλανδίας συνδυάστηκε με τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το συναίσθημα, είναι τέλειο, ακολούθησε η κλήση μου στην Εθνική ομάδα και ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο ρόλος μου στον ΟΦΗ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για εμένα και ελπίζω να είναι και για την ομάδα ώστε να καταφέρουμε να δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, έχουμε κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοση μας, αυτό είναι φυσιολογικό όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
BASKETLEAGUE
/ 18 ώρες πρινΤο πλήρες πρόγραμμα των τελικών και των μικρών τελικών της Basket League
Την Κυριακή στις 4 Ιουνίου, στο ΣΕΦ, θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός
-
GRAND SLAM
/ 19 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Τετάρτης στο Roland Garros
Στο Philippe Chatrier θα αγωνιστούν Novak Djokovic και Carlos Alcaraz
-
NBA
/ 2 ημέρες πρινΟι Χιτ πέρασαν στους τελικούς διαλύοντας τους Σέλτικς με 103-84
Κορυφαίος και MVP των τελικών της Ανατολής ο Μπάτλερ
-
GRAND SLAM
/ 3 ημέρες πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic