Συνδεθείτε μαζί μας

WEB TV

Tortillas με τονοσαλάτα

Υλικά κι εκτέλεση

Υλικά
300 γρ. τόνο σε νερό
100 γρ. καλαμπόκι
4 κρεμμύδια φρέσκα
1 αγγούρι
1 καρότο
½ πιπεριά κίτρινη
½ αβοκάντο
40 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
½ κ.γ. sweet chile sauce
1 κ.γ. λευκό βαλσάμικο ξίδι
ανθός αλατιού
20 ml λεμόνι χυμό
1 ντομάτα
2 tortillas
200 γρ. μαγιονέζα
φρέσκο κρεμμύδι
φύλλα ρόκα
φύλλα λόλα
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο, το καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμύδι, τριμμένο αγγούρι και καρότο, λεπτές φέτες από κίτρινη πιπεριά, φέτες από αβοκάντο, λίγο ελαιόλαδο, λίγο γλυκό τσίλι, λίγο λευκό βαλσάμικο, λίγο αλάτι και λίγο χυμό από λεμόνι.
Απλώνουμε τις τορτίγιες, βάζουμε μαγιονέζα, στρώνουμε φέτες από ντομάτα στο κέντρο, φρέσκο κρεμμύδι, την τονοσαλάτα. Τυλίγουμε τις τορτίγιες σφιχτά και κλείνουμε στα πλαϊνά για να δημιουργήσουμε τα wraps μας.
Για το σερβίρισμα τοποθετούμε την τορτίγια σε ένα πιάτο και από πάνω τοποθετούμε λίγη ρόκα, λόλα κόκκινη, λίγο ελαιόλαδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το WEB TV