Συνδεθείτε μαζί μας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τρέχουν στο ΣΚΑΙ να βρουν πώς διέρρευσε το ροζ βίντεο

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ προκειμένου να αποκαλυφθεί το συντομότερο δυνατό όλη η αλήθεια για τον τρόπο με τον οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτας μέσα στη ντουζιέρα του Big Brother.

Μέχρι ώρας αυτό που εικάζεται και μένει να αποδεχθεί, είναι πως κάποιος άγνωστος (ακόμα) κατάφερε να υποκλέψει το υλικό τραβώντας σε πρώτη φάση βίντεο με τα όσα διαδραματίζονταν μεταξύ του ζευγαριού με το κινητό του τηλέφωνο. Μετά με ειδική επεξεργασία το βίντεο πρέπει να στάλθηκε σε άλλο κινητό κι από εκεί να ακολούθησε μια διαδικτυακή διαδρομή μέσα από αναπαραγωγές και κοινοποιήσεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός από την πρώτη κιόλας στιγμή έχει κινήσει όλες τις νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαρήγαγαν και διακίνησαν επιπλέον το παράνομο υλικό.

Για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει από χθες και στην έκδοση μιας ανακοίνωσης στην οποία αναφέρει:

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής: 

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ