Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Τσάβι: «Θα πεθάνω για να πετύχω στη Μπάρτσα»

Λίγο πριν παρουσιαστεί επισήμως ως ο νέος τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, ο Τσάβι Ερνάντες προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις έδωσε ο Τσάβι στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του ως ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος «θρύλος» της Μπάρτσα, δήλωσε:

Για την επιστροφή του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, άλλαξε η ζωή μας σε τρεις ή τέσσερις ημέρες. Συγχαίρω τη γυναίκα μου που γίνεται 40 σήμερα. Θα δώσω τη ζωή μου για να λειτουργήσει όλο αυτό»

Για τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα: «Ο πρόεδρος με καλεί και μου λέει πως είμαι ο εκλεκτός. Είχα μια ρήτρα, αλλά όλοι κάναμε αυτό που μπορούσαμε για να το λύσουμε. Βλέπω πολλές ψευδαισθήσεις, οι προσδοκίες είναι υψηλές, πρόκειται για την άμεση απόκτηση απόδοση. Η περίληψη, είναι ψευδαίσθηση»

 

Για την ομάδα: «Υπάρχει ομάδα και υπάρχει ταλέντο, θα προσπαθήσω να μεταδώσω την εμπειρία μου στους παίκτες για να πάρουν τους τίτλους»

 

Για τις απαιτήσεις της Μπάρτσα: «Γνωρίζω τη Μπάρτσα, τον σύλλογο, είναι μια λεπτή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, οικονομικά και ποδοσφαιρικά, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς και να πάμε όλοι μαζί»

Το μήνυμα προς τους παίκτες: «Το πρώτο μήνυμα είναι ότι είμαι εδώ για να τους βοηθήσω. Για μένα είναι πλεονέκτημα να γνωρίζω τον Μπουσκέτς, τον Πικέ, τον Άλμπα, τον Σέρτζι Ρομπέρτο και τον Τερ Στέγκεν, που ήταν συμπαίκτες μου. Το βλέπω ως πλεονέκτημα»

 

Για τη δουλειά του: «Είμαι προετοιμασμένος, μου αρέσουν οι προκλήσεις»

 

Το μήνυμα του στον κόσμο της Καταλονίας: «Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε τους Καταλανούς να επιπλεύσουν ξανά αυτό το πλοίο, να το απολαύσουν και να κερδίσουν. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την αγάπη τους, ελπίζω να επιστρέψω αυτή την ψευδαίσθηση με τίτλους ή τουλάχιστον με δουλειά στο αυτή την πρώτη χρονιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ