
Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα εντός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα, είδε να πηγαίνει στα πέναλτι το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι και προκρίθηκαν με 3-2.
Στην κανονική διάρκεια, ο Βέρνερ είχε ανοίξει το σκορ για τους «μπλε» στο 54’, με τον Άρτερ να ισοφαρίζει στο 64’. Γιανγκ και Νακαμπά δεν βρήκαν εστία από την άσπρη βούλα και ήταν οι μοιραίοι για την Άστον Βίλα, με το χαμένο πέναλτι του Τσίλγουελ να μην… επηρεάζει τους γηπεδούχους που προκρίθηκαν.
Με τον ίδιο τρόπο προκρίθηκε και η Τότεναμ, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού την Γουλβς στο «Μολινό». Εντομπελέ και Κέιν είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 23ο λεπτό, με τον Ντεντόνκερ να μειώνει ένα τέταρτο αργότερα τον Ποντένσε να ισοφαρίζει στο 58’ για το τελικό 2-2.
Στη διαδικασία των πέναλτι, οι Νέβες, Ντεντόνκερ και Κόαντι δεν βρήκαν τέρμα, με τους παίκτες της Τότεναμ να σκοράρουν τρία και να προκρίνονται με 3-2.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Τρίτη 21/09
Μάντσεστερ Σίτι-Γουίκομ 6-1
Μπέρνλι-Ροτσντέιλ 4-1
Νόριτς-Λίβερπουλ 0-3
Μπρέντφορντ-Όλνταμ 7-0
Γουίγκαν-Σάντερλαντ 0-2
Γουότφορντ-Στόουκ 1-3
Φούλαμ-Λιντς 5-6 στα πέναλτι (0-0 στα 90′)
Πρέστον-Τσέλτεναμ 4-1
ΚΠΡ-Έβερτον 8-7 στα πέναλτι (2-2 στα 90’)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 2-4 στα πέναλτι (2-2 στα 90’)
Τετάρτη 22/09
Μπράιτον-Σουόνσι 2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 0-1
Άρσεναλ-Γουίμπλεντον 3-0
Μίλγουλ-Λέστερ 0-2
Τσέλσι-Άστον Βίλα 4-3 (1-1)
Γουλβς-Τότεναμ 2-3 πέν. (2-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 15 ώρες πρινΟι Σέλτικς επικράτησαν με 132-109 των Κινγκς στο Σακραμέντο
Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ
-
BASKETLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΠέρασε άνετα από το Λαύριο ο Ολυμπιακός (75-103)
Οι «ερυθρόλευκοι» έκανα με αυτό τον τρόπο το 19/19
-
EUROLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΗ Αρμάνι Μιλάνο πέρασε από την «Ούλκερ Αρένα» επικρατώντας της Φενέρ (82-75)
Έμπλεξαν οι Τούρκοι όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΗ κλήρωση του ανδρικού ταμπλό στο Miami Open
Το δεύτερο Masters της χρονιάς στο Μαϊάμι.