Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Τσιμίκας: «Θέλω να κατακτήσω τα πάντα»

Να επεκτείνει την τροπαιοθήκη του με τη φανέλα της Λίβερπουλ θέλει ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς, βλέποντας την ομάδα του Κλοπ να παίρνει τη νίκη με 2-1.

«Αξίζαμε τη νίκη. Το ομαδικό πνεύμα είναι το πιο σημαντικό. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Πάντα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να παίζεις καλά», ανέφερε αρχικά ο Τσιμίκας στο BBC και συνέχισε λέγοντας:

Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε όλα τα τρόπαια. Θα πάμε για όλα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα πάντα. Ακόμα και με 10 αλλαγές παίζουμε για τον ίδιο στόχο, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα».

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με τη Λίβερπουλ κι έγινε μόλις ο 3ος Έλληνας που κατακτά κούπα στο Νησί, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πάρτι και μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως είναι και εκείνος κομμάτι μίας ακόμα υπέροχης ποδοσφαιρικής ιστορίας στο βιβλίο των «Reds».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ