Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΝΝΙΣ

Τζόκοβιτς: «Ανθρώπινο λάθος η παράλειψη ενημέρωσης για τη νόσηση μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσω σόσιαλ μίντια, πήρε θέση για την ακύρωση της βίζας του και τα αίτια του γεγονότος αυτού.

Σε άνθρωπινο λάθος του ατζέντη του που δεν ενημέρωσε πως ο κορυφαίος τενίστας έχει νοσήσει με Κορωνοϊό, δίνει το αίτιο της ακύρωσης της Βίζας του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος αθλητής με μια ανακοίνωση σε λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως είναι τιμή του να αγωνίζεται στο Αυστραλιανό Όπεν, και πως η παράλειψη της ενημέρωσης για τη νόσηση του δεν έγινε με πρόθεση.

«Για το θέμα της ταξιδιωτικής μου δήλωσης, έχει αναφερθεί από την μεριά μου και της ομάδας μου, όπως είπα και τους αρμόδιους μετανάστευσης κατά την άφιξη μου και ο ατζέντης μου ζήτησε συγνώμη για το λάθος που έκανε να σημειώσει το μη σωστό κουτάκι, σχετικά με τα προηγούμενα ταξίδια μου πριν πάω στην Αυστραλία. Ήταν ένα ανρθώπινο λάθος και όχι με πρόθεση.

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς εν μέσω μία παγκόσμιας πανδημίας και καμιά φορά αυτά τα λάθη συμβαίνουν. Σήμερα η ομάδα μου έδωσε επιπλέον πληροφορίες στην Κυβέρνηση της Αυστραλίας για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Παρότι ένιωσα πως ήταν σημαντικό να αναφερθώ στο θέμα και να ξεκαθαρίσω την παραπληροφόρηση, δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο προς σεβασμό προς την Κυβέρνηση της Αυστραλίας, τις Αρχές αλλά και την παρούσα διαδικασία.

Ήταν πάντα τιμή μου να παίζω στο Australian Open. Είναι μία διοργάνωση που αγαπάνε οι παίκτες, οι φίλαθλοι, η κοινότητα όχι μόνο στην Βικτόρια και στην Αυστραλία αλλά σε όλο τον πλανήτη και απλά θέλω να έχω την ευκαιρία να ανταγωνιστώ με τους καλύτερους στον κόσμο, μπροστά σε μερικούς από τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΕΝΝΙΣ