Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΝΝΙΣ

Τζόκοβιτς: «Το BBC με έχει ξεφτιλίσει»

Σφοδρή επίθεση στο διεθνές μέσο από τον Σέρβο τενίστα.

Μετά την συνέντευξή του στο BBC ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε και μία δεύτερη σε Σερβικό Μέσο, όπου επανέλαβε όσα είπε στο βρετανικό δίκτυο.

Χθες, αποκάλυψε τον λόγο που προχώρησε σε δεύτερη συνέντευξη και μάλιστα έκανε επίθεση στο BBC λέγοντας πως τον «ξεφτίλισαν», παρουσιάζοντας την συνέντευξη με έναν τρόπο που τον έδειχνε να είναι ο «κακός» στην υπόθεση της Αυστραλίας.

«Σημαδεύτηκα με πολύ άσχημο τρόπο. Ξεφτιλίστικα σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό ήθελα να δώσω κι άλλη συνέντευξη. Όχι για να προσθέσω κάτι, αλλά για να επαναλάβω όλα όσα είπα στο BBC» είπε ο Σέρβος που τόνισε πως έκοψαν αποσπάσματα από όσα απάντησε.

«Υπάρχει μία αίσθηση ότι είχα προνομιακή μεταχείριση με την ιατρική εξαίρεση. Θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω σαν… παπαγάλος παρά το γεγονός ότι το BBC έκοψε αυτό το μέρος της συνέντευξής μου: Μια Τσέχα τενίστρια και ένας Κροάτης προπονητής, μπήκαν στην Αυστραλία με τον ίδιο τρόπο. Αυτή έπαιξε κανονικά σε τουρνουά κι αυτός έκανε προπονήσεις στον αθλητή του. Και ξαφνικά φτάνω εγώ στην Αυστραλία και υπάρχει πρόβλημα… Γιατί; Εξηγήστε μου» πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΕΝΝΙΣ