Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Βήμα ανόδου στην Α2 για τον ΟΦΗ

Στη πρεμιέρα κέρδισε 12-8 τον Άρη Νίκαιας

Το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α2, έκαναν οι πολίστες του ΟΦΗ , στην τελική φάση, της Β’ Εθνικής που διεξάγεται στην Αθήνα.

Μετά από μεγάλη εμφάνιση, τα παλικάρια του Κώστα Φιτσανάκη, κέρδισαν τον Αρη Νίκαιας, (στο κολυμβητήριο της Νίκαιας) με 12-8 και το Σάββατο το πρωί (11 πμ) αντιμετωπίζουν το ΝΟ Ναυπλίου, με στόχο ένα ακόμη βήμα για τα ημιτελικά και την άνοδο.

Σπουδαία εμφάνιση για τον ΟΦΗ, που έδειξε από το πρώτο παιχνίδι τα …δόντια του, αλλά θα χρειαστεί να δείξει το ίδιο πάθος και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχει το στόχο του.

Στην τελική φάση μετέχουν 8 ομάδες (ΟΦΗ, ΡΟΗ, Τρίτων Αμαρουσίου, Άρης Νίκαιας,  ΝΑΟ Κέρκυρας,  ΝΟ Ναυπλίου,  ΠΑΣ Φοίβος και ΧΑΝΘ), από τις οποίες οι τρείς, κερδίζουν το εισιτήριο για την Α2 πόλο.

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 12-8

Tα 8λεπτα: 3-3, 4-1, 3-1, 2-3.

Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παντερής (4), Παναγιωτάκης (2), Βασιλάκης (1), Λεονταράκης (2), Τσαγκαράκης (1), Βάλσαμος (1), Αποστολάκης (1).

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Ταραζάς (τ), Παναγιωτάκης (2), Τζιαμπάζης, Παντερής (4), Βασιλάκης (1), Κώστογλου, Τσαγκαράκης (1), Λεονταράκης (2) , Λουλακάκης, Βάλσαμος (1), Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Αρώνης, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ