Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βραδιά αγωνίας στα Game 5 της Euroleague 

Οι δύο θέσεις που απομένουν για το Final4

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

 

Monaco-Fenerbahce

Στο Μόντε Κάρλο (8.00μμ) απόψε η πρώτη μάχη για μια από τις δύο θέσεις που απομένουν στο Final4 με τον Παναθηναϊκό να περιμένει το ζευγάρι για να μάθει αντίπαλο. Στοιχηματικά θα προσεγγίσουμε παίκτες,

Δίνουμε Over 21.5 πόντοι, ασίστ Mike James, ο Αμερικανός γκάρντ επιβάλλεται να κάνει ένα δυνατό παιχνίδι, ξέρουμε πως όταν τα παιχνίδια είναι καυτά βγαίνει μπροστά, μακάρι να το κάνει και απόψε. Επόμενη επιλογή το over 18.5 πόντοι, ριμπάουντ του Hayes-Davis και το over 12.5 πόντοι, ριμπάουντ Motiejunas, ο Λιθουανός στην σειρά είναι πολύ καλός ενώ ο Hayes-Davis είναι πάντα “δυνατός” σε παιχνίδια που χρειάζεται σκοράρισμα. Σε απόδοση επιλογών BetBuilder 5.70.

Barcelona-Ολυμπιακός

Στο Πάου Μπλάουγκρανα ο Ολυμπιακός (10.00μμ) πάει για την πρόκριση στο Final4 σε ένα ακόμα ιστορικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με την Real να περιμένει αντίπαλο. Επιλέγουμε 2+ εύστοχα τρίποντα του Jabari Parker, 8+ πόντους Fall και 6+ ασίστ του Walkup. Ένα δυνατό μάτς πραγματικά, ελπίζουμε να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final4. Απόδοση 5.70 σε BetBuilder.

Απόδοση 32.50 σε δυάδα παρολί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ