Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός σκότωσε δύο αδελφές για να κερδίσει το τζακποτ

Θέλοντας να εκπληρώσει μία «συμφωνία με τον διάβολο»

Στη Βρετανία, ένας δεκαεννιάχρονος δολοφόνησε δύο αδελφές, θέλοντας να εκπληρώσει μία «συμφωνία με τον διάβολο» προκειμένου να κέρδιζε το τζακπότ στο τυχερό παιχνίδι Mega Millions.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν μαχαίρωσε τις δύο κοπέλες, τη Μπίμπα Χένρι (46 ετών) και τη Νικόλ Σμόλμαν (27 ετών) στο Πάρκο Φράιεντ του Γουέμπλεϊ πέρσι τον Ιούνιο. Οι δύο αδερφές βρίσκονταν εκεί, από νωρίς, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Μπίμπα με τους φίλους τους. Τις πρώτες πρωινές ώρες όμως είχαν πια μείνει μόνες τους. Τράβηξαν 150 φωτογραφίες και η τελευταία από αυτές τις δείχνει να κοιτάζουν προς το πλάι. Η αστυνομία πιστεύει ότι είδαν τον Χουσέιν να τις πλησιάζει.

Ο νεαρός τις μαχαίρωσε και έκρυψε τα πτώματα σε ένα δασάκι, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

Ο Χουσέιν έκανε τους φόνους πιστεύοντας ότι εκπλήρωνε το δικό του μέρος μιας «συμφωνίας» που είχε υπογράψει με έναν «δαίμονα». Είχε υποσχεθεί ότι θα εκτελούσε «τουλάχιστον έξι θυσίες, κάθε έξι μήνες για όσο διάστημα ήταν ελεύθερος και σωματικά ικανός».

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος, όπως και η ομάδα μου, ότι θα διέπραττε και άλλους φόνους», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών, αρχιεπιθεωρητής Σάιμον Χάρντινγκ. «Είναι δύσκολο, για έναν φυσιολογικό άνθρωπο, να το κατανοήσει. Μοιάζει με ταινία», πρόσθεσε.

Ο Χουσέιν, που ζούσε με τη μητέρα του, εντοπίστηκε χάρη στις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο και συνελήφθη περίπου τέσσερις εβδομάδες αργότερα. Η αστυνομία θεωρεί ότι επειδή τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια της επίθεσης αυτής, δεν κατάφερε να διαπράξει άλλους φόνους.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν στο σπίτι του βρήκαν το «συμβόλαιο» και τρία δελτία του λότο. Υπήρχαν επίσης σατανιστικά σύμβολα και ένα χειρόγραφο βιβλίο με «ξόρκια». Με κάποια από αυτά υποτίθεται ότι θα έκανε τις γυναίκες να τον βρίσκουν ελκυστικό.

Ο 19χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια περίτεχνη συνωμοσία σε βάρος του. Το δικαστήριο ωστόσο τον έκρινε ένοχο και η ποινή του θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν είναι σαφές πώς ενδιαφέρθηκε ο νεαρός για τον σατανισμό.

Οι ερευνητές γνώριζαν ότι είχε πρόσβαση στο «σκοτεινό δίκτυο» αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τους λογαριασμούς του, αφού εκείνος αρνήθηκε να δώσει τους κωδικούς του. Δεν κατάφεραν επίσης να ξεκλειδώσουν το iPAd του. Το υλικό που συνέλεξαν έδειξε ότι μιλούσε στο διαδίκτυο με άλλους, κυρίως για ερωτικά ξόρκια.

Πηγή: Kathimerini.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΟΣΜΟΣ