Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΙΒΟΣ

Ξεπέρασε τον κορωνοϊό η Νικόλ Κυριακοπούλου

Επιστρέφει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα από τον κορωνοϊό, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος και προπονητής, Ανδρέα Λιναρδάτος αλλά και η κόρη τους, νόσησαν από τον ιό.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, η 35χρονη πρωταθλήτρια του επί κοντώ πήρε την σχετική έγκριση από τους γιατρούς ώστε να επιστρέψει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Με δηλώσεις της αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε με τον κορωνοϊό τονίζοντας πως:«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Δεν ήταν μόνο ο πυρετός, αλλά κυρίως οι πόνοι και η εξάντληση που ένιωθα για πολλές ημέρες και φυσικά η αγωνία για την πορεία της υγείας μας. Γενικά ήμουν και είμαι από τους ανθρώπους που εξ αρχής πρόσεχα και τηρούσα τα μέτρα. Δεν έκανα κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο εμένα ή την οικογένεια μου. Παρόλα αυτά αποδείχθηκε πως τελικά ακόμη κι αν προσέχεις, μπορεί να κολλήσεις».

Στη συνέχεια, η Κυριακοπούλου μίλησε για τη σταδιακή επιστροφή της στις προπονήσεις, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρει και πάλι τη φυσική της κατάσταση μετά τα όσα βίωσε με τον covid: «Πήγα για χαλαρό τρέξιμο. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, αφού αισθάνομαι καλά, δεν κουράζομαι και φαίνεται να ανταποκρίνομαι. Θα χρειαστεί να περάσω ένα διάστημα επανένταξης, προκειμένου ο οργανισμός να βρει και πάλι τα πατήματα του. Σε κάθε περίπτωση οι στόχοι δεν αλλάζουν και είναι συνδεδεμένοι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΙΒΟΣ