Συνδεθείτε μαζί μας

BASKETLEAGUE

Ζητά αναβολή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο Άρης

Ο Κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία κατέθεσε αίτημα αναβολής του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Νέο κρούσμα Covid 19 διαπιστώθηκε σε παίκτη του Άρη και κατατέθηκε αίτημα για την αναβολή του αγώνα (20/12) με τον Ολυμπιακό στο Nick Galis Hall.

Οι «κίτρινοι» ήδη μετρούν τρία θετικά κρούσματα σε παίκτες, υπάρχει φόβος για περαιτέρω διασπορά του ιού, γι’ αυτό αναβλήθηκε η σημερινή (17/12) προπόνηση. «Απαντήσεις» θα δοθούν αύριο (18/12) όπου αναμένεται άπαντες να υποβληθούν σε μοριακό τεστ. «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε αθλητή της ομάδας μας. Συνολικά τα κρούσματα έφτασαν τα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του μέλους του επιτελείου.

Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε. Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15)», αναφέρει η ΚΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το BASKETLEAGUE