Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο (18/9) το δυνατό φιλικό του Πόρου κόντρα στον Άρη Σούδας!

Αύριο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η αναμέτρηση στο γήπεδο των Αρμένων.

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας θα δώσει αύριο ο Πόρος ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άρη Σούδας!

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Πόρου:

«Νέο δυνατό τεστ για τους “μπλε” αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και της περσινής Γ’ Εθνικής! Επιστροφή στα φιλικά για Πόρο, Σάββατο 18/09 στις 17:30 με Άρη Σούδας στους Αρμένους!

Ο Ανδρέας Σκέντζος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους “μπλε” με δυνατό αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας τον οποίο θα βρουν στο δρόμο τους και στο πρωτάθλημα. Παράλληλα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του αλλά και στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ρομπέρτο Λούσι και Ηρακλή Καλαμιώτη. Στον αντίποδα, θ’ απουσιάσουν ο τραυματίας Στάθης Νάκας που θα υποβληθεί σε μαγνητική για το πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε από την προπόνηση της περασμένης Δευτέρας (13/09) και ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης που την Παρασκευή (17/09) έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Το τεστ των δύο ομάδων μετακόμισε από τη Σούδα στους Αρμένους λόγω της έναρξης της Α’ κατηγορίας Χανίων και του παιχνιδιού που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο το απόγευμα (18/09) στην έδρα του Άρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ