Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (24/10) στην Α1 ΕΠΣΗ!

Πάτησε κορυφή ο τρομερός ΠΑΟ Κρουσώνα, «διπλό» στην έδρα της Δαμάστας για ΑΟΤ.

Στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου ο ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα ένα ματς επιβλητικός επικρατώντας 1-7 του ΟΦΑ. Με αυτήν τη νίκη η ομάδα του Κρουσώνα παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα ενώ ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρωταγωνιστής για μία ακόμα αναμέτρηση ήταν ο Κενδριστάκης που πέτυχε ένα ακόμα «καρέ» τερμάτων, ενώ στον πίνακα των σκόρερ βρέθηκαν επίσης οι Μαραθιανός και Ανωγειανάκης για τους φιλοξενούμενους. Στο άλλο «στρατόπεδο», το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Ταμπάκης στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο «ντέρμπι» της αγωνιστικής ο ΠΑΝΟΜ φιλοξένησε στην έδρα του των Ανθεστίων με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 28΄ με τον Τζιράκη Δ., ενώ για τους φιλοξενούμενους έφερε το ματς στα ίσα ο Δρακούλης στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρά την ισοπαλία, υπήρξε μεγάλος νικητής από την εν λόγω αναμέτρηση και δεν ήταν άλλος από τον ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος με τη δική του νίκη και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών του ΠΑΝΟΜ και του Ανθεστίων, ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΕ Κατσαμπά φιλοξένησε τον ΕΓΟΗ στην Ελιά για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή (3-1) και να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη. Τα δύο τέρματα του Νικολάου Χ. (50΄, 55΄) και το γκολ του Κοκκινάκη λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ, ενώ για τον ΕΓΟΗ το σκορ είχε ανοίξει στο 40΄ ο Κονίδης.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε ο ΑΟ Τυμπακίου ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Δαμάστας επικρατώντας 0-1. Με αυτήν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στην κορυφή προσπερνώντας τον Ρωμανό στο βαθμολογικό πίνακα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μαρκάκης με αυτογκόλ στο 30ο λεπτό.

Σημαντική νίκη πανηγύρισαν τα Δειλινά που επιβλήθηκαν εντός έδρας με 1-0 επί του Ρωμανού, νίκη με την οποία ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Κλίνης στο 590 λεπτό της αναμέτρησης.

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Μοιρών και Ασιτών με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα από την άσπρη βούλα. Το προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Φραγκιαδάκη, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Κοτζαδάκης στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα της ημέρας, η Βόνη πέρασε από την έδρα της Τριτωνίας με το τελικό 1-2 να διαμορφώνεται στις τελευταίες στιγμές του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, η Βόνη αρχικά είχε πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Γιακουμάκη στο 63΄,  για να έρθει στο 72΄ ο Πίτσος και να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους. Ενώ όλα έδειχναν πως δε θα υπάρξει νικητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν ο Καλογερίδης στο 90+3′ που βρήκε δίχτυα και έγινε ήρωας για τους φιλοξενούμενους δίνοντας τους την πολυπόθητη νίκη.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΠΣΗ

24/10 – 15:00

Δαμάστα – ΑΟ Τυμπακίου 0-1
[30΄ Μαρκάκης(αυτογκόλ)]

ΑΕ Κατσαμπά – ΕΓΟΗ 3-1
(50΄ 55΄ Νικολάου Χ., 87΄ Κοκκινάκης / 40΄ Κονίδης)

ΟΦΑ – ΠΑΟ Κρουσώνα 1-7
[75΄ Ταμπάκης / 4΄ 23΄ 65΄ 70΄ Κενδριστάκης, 18΄ Μαραθιανός, 56΄ 80΄ Ανωγειανάκης(πεν.)]

Δειλινά – Ρωμανός 1-0
(59΄ Κλίνης)

Μοίρες – Ασίτες 1-1
[45+2΄ Φραγκιαδάκης(πεν.) / 48΄ Κοτζαδάκης(πεν.)]

ΠΑΝΟΜ – Ανθεστίων 1-1
(28΄ Τζιράκης Δ. / 46΄ Δρακούλης)

24/10 – 15:30

Τριτωνία – Βόνη 1-2
(72΄ Πίτσος / 63΄ Γιακουμάκης, 90+3΄ Καλογερίδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ