Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο στην Άρτα ο Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Ο Εργοτέλης το πάλεψε για ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους Κρητικούς με τον Ποζατζίδη να επιχειρεί απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 4΄, αλλά ο Χουάντερσον αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε τη μπάλα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κόατενγκ, ο οποίος έχασε νέα ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα με τον Χουάντερσον να λέει και πάλι «όχι».

Η πρώτη τελική προσπάθεια από πλευράς ΑΕ Καραϊσκάκη ήρθε στο 22΄ με τον Ντοναλντόνι να βρίσκει δίχτυα εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα του Εργοτέλη.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν ψυχολογία μετά το 1-0 και έφτασαν γρήγορα σε δεύτερο γκολ με τον Ναζίμ να νικάει τους πάντες και να γράφει το 2-0 για τον Καραϊσκάκη. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στον αγώνα, κάτι που δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Εργοτέλης κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Κόνραντ. Η ισοφάριση για την ομάδα του Νίκου Μπαδήμα ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Κόνραντ να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα με 3-2, κάτι που τελικά κατάφεραν οι γηπεδούχοι πέντε λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Καραϊσκάκης κέρδισε πέναλτι, με τον Σταματή να ευστοχεί και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ