Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ήττα για τα Χανιά, αυτήν τη φορά από την Καλαμάτα!

Δεύτερη σερί ήττα για τα Χανιά εντός έδρας, με την Καλαμάτα να επικρατεί 1-2.

Την δεύτερη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα γνώρισαν τα Χανιά τα οποία έχασαν εντός έδρας με 2-1 από την Καλαμάτα για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των Χανίων ήταν καλύτερη δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από την αντίπαλό τους. Η πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους με τον Παναγιωτούδη να κάνει το σουτ, αλλά ο Ταΐρης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στη συνέχεια ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να φανούν απειλητικοί με τον Κωσταντόπουλου να έχει απάντηση και να κρατάει το μηδέν. Στο 13ο λεπτό τα Χανιά είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαΐροβιτς να μη μπορεί να βρει δίχτυα εξ επαφής. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στη δεύτερη ευκαιρία τους στον αγώνα στο 34΄ με τον Λουκίνα να κλέβει τη μπάλα εκτός περιοχής και με ψηλοκρεμαστό σουτ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Στο 40΄ η Κηφισιά είχε νέα ευκαιρία με τον Φελίπε να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Κατσιμήτρου.

Στο δεύτερο μέρος τα Χανιά κατάφεραν να φέρουν γρήγορα το ματς στα ίσα με τον Βασιλόγιαννη να περνάει την κατάλληλη στιγμή στον Μπαϊροβιτς, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-1 στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα Χανιά είχαν νέα μεγάλη στιγμή στο 64΄ με τον Βασιλόγιαννη να βρίσκει τον Μπαΐροβιτς, ο οποίος σούταρε δίχως να βρίσκει στόχο.

Η Καλαμάτα βρήκε το γκολ νίκης στο 84΄ με το ν Κωνσταντινόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Λουκίνα να σκοράρει με κεφαλιά για δεύτερη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μετά το 1-2 το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου προσπάθησε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στα εναπομείναντα λεπτά, δίχως όμως να τα καταφέρνει.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία μένει μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Πατάπης (55′ Κολλάς), Ζιούλης, Παντεκίδης, Καμαρά (69′ Κόλα), Παναγιωτούδης (90′ Βασιλακάκης), Κάρλος (69′ Μασούρας), Τριανταφυλλάκος (55′ Κογιέτε), Βασιλόγιαννης, Βάρκας, Μπαΐροβιτς.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μοζέρ (70′ Σκεντεράι), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Τσαγκαλίδης (70′ Μαβινγκά), Αναστασόπουλος, Ματέους (85′ Τσελεπίδης), Τάτος, Φελίπε (58′ Παυλίδης), Λουκίνας (85′ Μαρκόφσκι)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ