Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Μπάχαλο στη Serie A: Δεν επέτρεψαν στην Σαλερνιτάνα να ταξιδέψει – Κανονικά στο γήπεδο οι παίκτες της Ουντινέζε!

Το Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα δεν έχει αναβληθεί, ενώ την ίδια ώρα οι αρχές δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να ταξιδέψουν λόγω των πολλών κρουσμάτων που είχαν στις τάξεις τους.

Ένα μεγάλο μπάχαλο γίνεται αυτή την ώρα στη Serie A! Παρότι υπάρχουν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στη Σαλερνιτάνα και οι αρχές έχουν απαγορεύσει στην ομάδα να ταξιδέψει για το ματς με την Ουντινέζε στο «Dacia Arena», η διοργανώτρια αρχή δεν έχει αναβάλει το παιχνίδι.

Μάλιστα, η αποστολή της Ουντινέζε βρίσκεται ήδη στο γήπεδο και η ομάδα έχει ανακοινώσει ενδεκάδα για το ματς που ξεκινάει στις 19:30.

Serie A: Στο γήπεδο η Ουντινέζε, απούσα η Σαλερνιτάνα

Οι ποδοσφαιριστές της Ουντινέζε δεν έχουν βγει προφανώς για ζέσταμα αφού αντίπαλος δεν… υπάρχει και μένει να ματαιωθεί και επίσημα το παιχνίδι, πιθανότατα με υπαιτιότητα της Σαλερνιτάνα. Βέβαια, η οριστική απόφαση θα παρθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Πέρυσι είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς με την Νάπολι, η οποία αρχικά είχε χάσει το ματς με τη Γιουβέντους στα χαρτιά αλλά τελικά διεξήχθη μετά από αρκετό καιρό.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί η Σαλερνιτάνα είχε κάνει γνωστό πως το ματς αναβάλλεται μετά τα πολλά κρούσματα, αφού οι τοπικές αρχές δεν της είχαν επιτρέψει να ταξιδέψουν αλλά η Serie A δεν πήρε καμία απόφαση για ακύρωση του ματς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ