Συνδεθείτε μαζί μας

EUROLEAGUE

Κασελάκης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Έτοιμος ενόψει της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δηλώνει ο καλαθοσφαιριστής των «πρασίνων».

Μιλώντας για το παιχνίδι της Τετάρτης (12/01, 21:00), ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της περιπέτειας με την Covid-19, στα σημεία που θα προσέξουν στον τρόπο που αγωνίζονται οι αντίπαλοι, αλλά και στον παράγοντα του πάντοτε σημαντικού Κλάιμπερν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον αγώνα με τους Ρώσους σχετικά το πώς θα παρουσιαστούν μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό:

«Σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό και για εμάς το πώς θα παρουσιαστούμε μετά από όλα αυτά αλλά θεωρώ ότι είναι μία περίοδος τη πανδημίας που χτυπάει όλες τις ομάδες λίγο ή πολύ. Ακόμα και οι ομάδες που δεν έχουν κορωνοϊό δεν παίζουν γιατί οι υπόλοιπες ομάδες έχουν.

Εμείς από την πλευρά μας αυτό που έχουμε να κάνουμε, ξέροντας αυτές τις αντικειμενικές δυσκολίες, είναι να το βγάλουμε αυτό από το μυαλό μας, να προετοιμαστούμε με τα δεδομένα που έχουμε και να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο απέναντι σε μία ομάδα που διψάει για νίκες γιατί το ματς έχει και βαθμολογική κίνητρο και για εμάς και για εκείνους. Και θα πρέπει να είμαστε πολύ υποψιασμένοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το EUROLEAGUE