Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Άρης: Χωρίς Λόπεθ κόντρα στον Απόλλων

Ο Κρίστιαν Λόπεθ τραυματίστηκε στην προπόνηση των Θεσσαλονικέων και κατά πάσα πιθανότητα χάνει το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Ισπανός δέχθηκε ένα χτύπημα στη χθεσινή (11/1) προπόνηση των «κίτρινων», δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα που έγινε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Νέο Ρύσιο και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παρότι ο Κριστιάν Λόπεθ παραμένει σε διαδικασία επανένταξης έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που είχε να διαχειριστεί, πρόκειται για σημαντική απουσία αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι Θεσσαλονικείς ξέμειναν από σέντερ φορ.

Εκτός προπονήσεων είναι και ο Δημήτρης Μάνος λόγω προβλήματος υγείας, ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι στο rotation της ομάδας, ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαυριτανίας στο Copa Africa.

Μόνη επιλογή στην κορυφή της επίθεσης του Άρη μένει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, χωρίς να είναι η φυσική του θέση, με τον Ιτούρμπε να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1