Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΠΟΨΕΙΣ

Όσκαρ στο Νιόπλια, και χρυσό βατόμουρο στον Κλάτενμπεργκ

Καληνύχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 Το είδατε? Αν όχι χάσατε το θέατρο του Σαββάτου σε απογευματινή παράσταση από το κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Θα καταγράψω κάποιες σκέψεις,θέσεις,απορίες έτσι ατάκτως ερριμέννες επί χάρτου.

Ο ΟΦΗ είναι ο ηθικός νικητής του αγώνα αφού με το γκολ του Τσιλιανίδη προγείται 1-0 και ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει μέχρι τότε ότι θα μπορούσε όχι μόνο να σκοράρει αλλά πόσο μάλλον να γυρίσει εις βάρος του σκορ.

Το πέναλτι (χαχα) που βλέπει ο Τζοβάρας, ξεφτιλίζει τον Φωτιά που το βλέπει και το δίνει μέσω VAR. ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

Ομάδα (ΠΑΟΚ) που δεν υπολογίζει παίκτη της (Λάμπρου), τον δίνει δανεικό και δεν αφήνει τον αντίπαλο της να τον χρησιμοποιήσει δείχνει μικρή και ανασφαλής.

Πόσες ομάδες τελικά στηρίζουν Κλάτενμπεργκ και πόσες έχουν παράπονα?

Πόσες ποδοσφαιρικές αλχημείες και πόσους λαγούς πρέπει να βγάλει ο Νιόπλιας από το καπέλο του για να αποδείξει την έλλειψη σέντερ φορ στην ομάδα? Την Τετάρτη με τον Λάμπρου και σήμερα με τον Τσιλιανίδη έστειλε τα μηνύματα του.

Τα ίδια μηνύματα έχει στείλει και με την παρουσία του Μπαλογιάννη στο αριστερό άκρο της άμυνας όταν έδειχνε η θέση ”άδεια”.

Πότε θα αλλάξουν τη τακτική των ισορροπιών τα κανάλια που δεν παίρνουν θέση ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και αφήνουν τον τηλεθεατή να βγάλει τα ΄συμπεράσματα του? Τι φοβούνται? Μα βέβαια τα παράπονα των μικρών γιατί μόνο αυτοί αδικούνται και ποιος ακούει τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Αν πούμε την αλήθεια πως θα πάρουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ας μετατρέψουμε λοιπόν τον αγώνα σε μια περιγραφή στατιστικών και καταγραφή ονομάτων που έχουν στη κατοχή τους τη μπάλα.Τις δύσκολες φάσεις ας τις κρίνει ο τηλεθεατής είτε ξέροντας τους κανονισμούς είτε με τα χρωματιστά γυαλιά της ομάδας τους. Δημοσιογράφοι έρμαια των υψηλά ιστάμενων.

Ιδιοκτήτες που αποφασίζουν και ποιοι θα μεταδώσουν τα ματς τους, εκεί καταντήσαμε. Το οφσάιντ με τη γραμμή ή χωρίς στα 2 μέτρα το βλέπει και η γιαγιά μου χωρίς γυαλιά.

Ο υπουργός μας είναι υπέρ ή κατά της παραμονής Κλάτενμπεργκ?

Αυτός που έπαιξε στο στοίχημα χ2 τον ΟΦΗ και ένιωσε την κλοπή στο πετσί του από που θα πληρωθεί?

Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα για την πρώτη εξάδα.

Είναι ομάδα πρώτης τετράδας μ΄ένα σέντερ φορ αξιόλογο.

Οι δηλώσεις Νιόπλια μετά τον αγώνα όλα τα λεφτά.Ο μόνος που δεν μασάει ποτέ τα λόγια του, έχει φτιάξει ομάδα ανάλογη της μεγάλης εποχής του Γκέραρντ.

Η Διοίκηση θα αντιδράσει ή το ήθος και το ύφος της δεν το επιτρέπει?

Καληνύχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΠΟΨΕΙΣ