Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Ήττα με 3-1 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού

Η Κ19 του ΟΦΗ εμφανίστηκε ανταγωνιστική αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων».

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, σε αναμέτρηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (26/2) στο γήπεδο Προοδευτικής, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Kasemi. Στο 8’ ο Θεοδοσουλάκης με ωραία ατομική προσπάθεια έφτασε στην περιοχή και σούταρε, όμως ο Παπαδούδης επενέβη και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση στο 28ο λεπτό, με τον Αποστολάκη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 1-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 48’ οι γηπεδούχοι έδιωξαν σε κόρνερ το σουτ του Θεοδοσουλάκη, ενώ στο 53’ η κεφαλιά του Σωμαράκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεν βρήκε στόχο.

Στο 82ο λεπτό ο Kasemi έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, πλασάροντας εύστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 89’ ο Χριστοφιλόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μιράσι για το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΟΦΗ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 85’, καθώς ο Κορνηλάκης δέχθηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Μιράσι, Καρανδινός, Κορνηλάκης, Βιτώρος (82’ Χότζα), Γωνιωτάκης, Λέλεκας, Φαϊτάκης, Αποστολάκης, Σωμαράκης (75’ Σημαιάκης), Λαμάι (82’ Φανουράκης), Θεοδοσουλάκης (67’ Γιακουμάκης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ