Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετική εικόνα και βαθμός απέναντι στην ΑΕΚ Β’ για τον Εργοτέλη

Μπορούσε και τη νίκη ο Εργοτέλης, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της ΑΕΚ Β’ μετά το τελικό 1-1, σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β’ ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 16΄ με πανέμορφο γκολ του Γκαρσία, παρά την πολύ καλή εικόνα που είχε ο Εργοτέλης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με αλλεπάλληλες ευκαιρίες των Κόνρααντ και Κοκκίνη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και στο 32΄ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόνρααντ, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Λάτσι πάνω στον Μπουτσάκη.

Μετά την ανάπαυλα ο Εργοτέλης συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 56΄ με τον Κοκκίνη, ενώ ο Πέιος βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 63΄ αλλά αστόχησε. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας, έχανε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του δώσουν το «τρίποντο», αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1..

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Κορνέζος, Λάτσι (46’ Γιαννούτσος), Ραντόνια, Μιτάϊ (71’ Γεωργέας), Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (95’ Αρβανίτης), Γιούσης, Γκαρσία, Πάρρας, Γκολφίνος (72’ Κοσίδης)

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης (72’ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής (59’ λ.τρ. Κόλα), Μπουτσάκης (83’ Νεράλ), Πέϊος, Βουτσάς, Κοκκίνης (72’ λ’.τρ. Κουτάντος), Κόνρααντ (83’ Πατρινός), Άπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ