Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προβλήματα η επιστροφή του Εργοτέλη στις προπονήσεις

Νοκ-άουτ οι Κοκκίνης και Σαρρής, ατομικό για Μπουρσέλη-Κωστανάσιο.

Μετά από δυο ημέρες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στην Καλαμάτα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Με προθέρμανση και παιχνίδια αερόβιας μορφής με μπάλα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης για τους «κιτρινόμαυρους», με τους Μπουρσέλη και Κωστανάσιο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα ο τελευταίος δείχνει να είναι πι έτοιμος και να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Νοκ-άουτ για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Παγκρήτιο έχουν τεθεί Γιώργος Σαρρής και Σωτήρης Κοκκίνης που τραυματίστηκαν στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην ΑΕΚ Β’.  Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία με την κατάσταση για τον έμπιερο αμυντικό να μην είναι ανησυχητική. Στον αντίποδα, το πρόβλημα του Κοκκίνη μοιάζει πιο σοβαρό καθώς έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού και ως εκ τούτου αναμένεται να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 10:30 το πρωί, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ