Συνδεθείτε μαζί μας

CONFERENCE LEAGUE

Άκπομ: «Τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου, τα επόμενα δύο»

Έτοιμος να αγωνιστεί στην επόμενη φάση του Conference League ο Άγγλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Το «σύνθημα» για τα επερχόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference έδωσε ο Ακπομ, μετά το 2-1 της Γάνδης. Ο Αγγλος φορ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης και εκεί του μεταφέρθηκε πως πριν τα ματς με τους Βέλγους είχε πει ότι αυτά θα είναι τα σημαντικότερα της καριέρας του.

«Πλέον τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια στην καριέρα μου και αυτό θα είναι το μότο μας για τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι για εμάς μεγάλο επίτευγμα. Ξέραμε ότι η Γάνδη είναι καλή ομάδα και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλά, είχαμε φάσεις και για άλλα γκολ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση».

Ο στράικερ των Θεσσαλονικιών ρωτήθηκε και αν έχει κάποια «προτίμηση» για αντίπαλο στους «8».

«Δεν μπορώ να διαλέξω κάποια ομάδα. Όλες θα είναι δύσκολες ομάδες για εμάς, όπως και εμείς για αυτούς. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο που όλα πλέον είναι δύσκολα για τους πάντες. Παίξαμε με καλές ομάδες όπως η Μίντιλαντ και η Γάνδη και δείξαμε ότι μπορούμε να περάσουμε και ομάδες καλύτερες από τους προηγούμενους αντιπάλους».

Κλείνοντας ρωτήθηκε και αν θα δει τα ματς της Εθνικής Νιγηρίας με τη Γκάνα, καθώς παίζει ο φίλος του Ιβόμπι. «Ναι το ξέρω και συνήθως βλέπω όλους τους αγώνες της Νιγηρίας με τον πατέρα μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι και μπορεί η Νιγηρία να κερδίσει», απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το CONFERENCE LEAGUE