Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Εμβιλά: «Υπάρχει Θεός και βλέπει!»

Και ο Γιαν Εμβιλά εξέφρασε τα παράπονά του για το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, ερωτήθηκε για:

Τον Καραχάλιο που του ζήτησε τη φανέλα: Πραγματικά αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Ήταν δύσκολο ματς για μας και ο Καραχάλιος ήταν σημαντικός για τον ΠΑΣ.

Τη φάση του 1-1: Όλοι είδαμε την επαφή με το χέρι του αντιπάλου. Όταν ήμουν πιο νέος δεν μιλούσα όμως πλέον καταλαβαίνω πως μερικά πράγματα γίνονται σκοπίμως. Έπρεπε να πάει να το δει ο διαιτητής και να μην γελάει. Να δει τη φάση. Υπάρχει Θεός και τα βλέπει.

Τον Παπέ Σισέ: Τον ρώτησα αν ήταν εξωτερικό χτύπημα ή κατι σοβαρό. Ελπίζουμε να επιστρέψει γρήγορα είναι σημαντικός παίκτης.

Τον Μαρτίνς και τα 209 ματς του: Τον έχουμε συγχαρεί. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Θέλει πάντα να κερδίζει. Αξίζει όλη την επιτυχία και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Τις δυνάμεις του και την ΑΕΚ: Ελπίζω να παίξω και σε αυτό το ντέρμπι. Μεσολαβεί η διακοπή για τις Εθνικές και χρειαζόμαστε ξεκούραση. Όταν έρθει εκείνη η μέρα ελπίζω να παίξω. Οι ποδοσφαιριστές ζουν για το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1