Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΠΟΨΕΙΣ

Τι άλλο να κάνει Πρωθυπουργέ μας…

Ο μόνος που προσφέρει και αγωνιστικά στο Υπουργείο του.

Οι πολιτικοί ανήκουν σ΄ένα κομμάτι της κοινωνίας που σπάνια θα ακούσουν θετικά λόγια κι επαίνους για τη δουλειά τους πέρα από το στενό πολιτικό περιβάλλον τους κι ενίοτε το κόμμα τους.Και λέω ενίοτε γιατί οι εσωκομματικές κόντρες και τα αδειάσματα είναι φαινόμενο που ευημερεί σε κάθε κόμμα.

Σήμερα που είναι πιο χαλαρή η μέρα σκέφτηκα τους υπουργούς της κυβέρνησης μας, κι εντυπωσιάστηκα κάνοντας αναδρομή στα τεκταινόμενα του καθενός αλλά και πόσο ενεργός είναι ο δικός μας, ο συντοπίτης μας υπουργός ο Λευτέρης ο Αυγενάκης. Και δεν ρίχνω μομφή σε κανένα άλλο, απλά είδα ότι είναι ο μοναδικός με διαφορά που δεν διοικεί μόνο από το γραφείο αλλά είναι μέσα σε κάθε κομμάτι του αθλητισμού ως ενεργό μέλος-αθλητής. Πραγματικά σπάνιο φαινόμενο και είμαστε τυχεροί μεν στον αθλητισμό, άτυχοι δε που δεν υπάρχουν ανάλογοι υπουργοί και στα άλλα υπουργεία.

Μπορεί να κάνω και λάθος κι αν έτσι είναι διορθώστε με.

Αλλά δεν έχω δει πχ τον Κικίλια ως υπουργό Τουρισμού να κάνει σκι στην Αράχωβα ή να κολυμπάει πεταλούδα στη Σύρο για να διαφημίσει τον Ελληνικό τουρισμό.

Δεν έχω δει τον Πλεύρη να κάνει γέννα, να κάνει μια εγχείρηση καρδιάς ή άντε να βγάλει κανένα δόντι ρε παιδί μου για να διαφημίσει την Κρατική υγεία.

Δεν έχω δει τον Θεοδωρικάκο να παίζει κλέφτες αστυνόμους στα Εξάρχεια, ούτε να τα λέει με τα ρεμάλια του Κορυδαλλού κι ούτε καν με τους κυρίους καλλιτέχνες στις φυλακές Τριπόλεως.

Ακόμα και ο Γιατρομανωλάκης αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού​ με παρουσία στην Αμερική και με καλλιτεχνικές προσεγγίσεις λόγω της θέσης του δεν έπαιξε σε κανένα έργο από τα τελευταία που γυρίζονται στη χώρα μας.

Γι αυτό σας λέω πρέπει και να τα λέμε και να τα γράφουμε, αναδεικνύοντας τις δράσεις των ατόμων που πασχίζουν στο δρόμο και όχι μόνο στα γραφεία, για την πρόοδο μας.

Πάμε λοιπόν σιγά σιγά για του λόγου το αληθές να παρουσιάσουμε (μέσω φωτογραφιών) μερικά από τα αθλητικά γεγονότα που συμμετείχε ο Υπουργός μας αφήνοντας τη καρέκλα του γραφείου και μπαίνοντας στη νοοτροπία του αθλητή και την αγωνιστική του δράση.

Παίζοντας σκάκι στο Ηράκλειο και με πρώτη κίνηση το Βασιλιά…

Οδηγώντας στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ποδηλασία δρόμου

Ποδηλατάδα στο Ηράκλειο

Ορεινή ποδηλασία

Έτρεξε με καρτ

Κάνει αεραθλητισμό

Τρέχει στα moto-gp

Τρέχει στο μαραθώνιο

Παίζει beach volley

Κάνει και χειμερινά αθλήματα

Γιατί όταν παίζεις στους αγωνιστικούς χώρους του Υπουργείου σου πρέπει να τα δείχνουμε.Για να δω και τους άλλους υπουργούς, μπορούν ? μπα δε νομίζω…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΠΟΨΕΙΣ