Συνδεθείτε μαζί μας

BASKETLEAGUE

Ο Άρης επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας 70-57

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος με 23 πόντους

Σε μία αναμέτρηση που ήταν… θρίλερ στο περισσότερο διάστημα, ο Άρης με τρομερή παρουσία στο τέλος «έπνιξε » τον Απόλλωνα Πάτρας με 70-57 για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος με 23 πόντους, 5 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Νότε με 17 πόντους και 3 ασίστ παρά τα 6 λάθη. Άλλους 10 πόντους πρόσθεσε ο Γκούντγουϊν.

Από την άλλη πλευρά, ο Νικ Γκρίφιν σταμάτησε στους 21 πόντους. Ο Ράιαν Τέιλορ σημείωσε 11 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς

Δυναμικά μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Απόλλων Πάτρας και με τους Ζώη Καράμπελα και Γιώργο Μπόγρη, προηγήθηκε με 6-16 στα πρώτα λεπτά. Ο Άρης φάνηκε έξω από τα νερά του και με ιδιαίτερη αστοχία να τον διακρίνει, είδε τη διαφορά να ανεβαίνει παρά να μειώνεται.

Στην δεύτερη περίοδο το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη αντέδρασε και με ένα σερί 5-0, επανήλθε στην διεκδίκηση της αναμέτρησης. Με το πέρασμα του χρόνου οι γηπεδούχοι με τον κόσμο στο πλευρό τους έκοψαν τους διαδρόμους στον Απόλλωνα. Μάλιστα, πήραν το προβάδισμα με τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου για 1’ πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανέναρξη, ο «αυτοκράτορας» κατόρθωσε να πάρει στα πρώτα λεπτά ένα +6 (38-32) με σουτ τριών πόντων από τον Νότε, αν και με ένα επιμέρους 9-2 η ομάδα από την Πάτρα επέστρεψε για να διεκδικήσει ό,τι έχτισε στην αρχή.

Στην τελευταία περίοδο ο Άρης έπιασε τρομερά αγωνιστικά επίπεδα αμυντικά και παράλληλα στην επίθεση εκμεταλλεύτηκε όλα όσα του έδωσε η ομάδα του κόουτς Βετούλα, αποκτώντας σύντομα ένα +7 (56-49). Από εκεί και πέρα, όλα πήραν τον δρόμο τους, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 70-57 και να φτάνουν την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 30-32, 47-47, 70-57

Η στατιστική του αγώνα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το BASKETLEAGUE