Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διαιτησία ανέβηκε στη superleague 1

Ας ντραπούμε εμείς αφού αυτοί δεν πρόκειται

Συγχαρητήρια λοιπόν συγχαρητήρια
τι άλλο πρέπει να σου πω διερωτάμαι
συγχαρητήρια λοιπόν συγχαρητήρια
αλλά το τέλος σου ποιο θα’ ναι σε λυπάμαι.

Έχουν τελειώσει εδώ και λίγα λεπτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια ανόδου για τη superleague1. Θεωρώ ότι μια στροφή από το τραγούδι του Πάνου Γαβαλά αντικατοπτρίζει πλήρως τα όσα είδαμε στα δύο παιχνίδια.

Τραγικά διαιτητικά λάθη που καθόρισαν τ΄αποτελέσματα των δύο αγώνων.

Στη Ξάνθη ο Καραντώνης δε βλέπει πέναλτι στο 0-0 την ανατροπή του Μπιανκόνι από τον πορτιέρε της Ξάνθης και μετά οι γηπεδούχοι φτάνουν στη πολυπόθητη νίκη.

Στη Νεάπολη ο Φωτιάς “φοβήθηκε” από το γκολ 0-1 του Κοκκίνη κι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει το παιχνίδι.Σε αμφισβητούμενο φάουλ του Τσέλιου (πιστεύω βρίσκει μπάλα) του βγάζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αφήνει τον Εργοτέλη με 10 παίκτες. Στην εκτέλεση του φάουλ ανεξάρτητα από την κακή εκτίμηση του Κατσιμήτρου του έγινε καθαρό επιθετικό φάουλ από τον Ομάρ για να έρθει ο Μουμίν να ισοφαρίσει σε 1-1. Από κει και πέρα δεν υπάρχει παιχνίδι για να σχολιάσουμε σε μια χρονιά που ο Ιωνικός μόνο έτσι θα έβγαινε κατηγορία. Το ότι είδαμε τακτικές δεκαετίας του 60΄με μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με κόσμο!!! στο πάγκο του Ιωνικού αλλά και στη κερκίδα δεν αφορά εμάς αλλά το Υπουργείο που ευαγγελίζεται την ποιοτική αναβάθμιση του Ελληνικού αθλητισμού με μπαγιάτικες τακτικές.
Εν κατακλείδι πολλά συγχαρητήρια στις 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος τον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό.
Υγ Ο Ιωνικός στα μπαράζ δεν είχε τύχη γι αυτό ανέβηκε απευθείας.

Καραντώνη και Φωτιά κάνατε άψογα τη δουλειά σας
Θέλετε και το κόσμο στα γήπεδα  …. και από τη τηλεόραση θα φύγει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ