Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν εξαιρέσεις τους εγκλωβισμούς, τα πήγαμε καλύτερα από τη “Μήδεια”!»

Δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

O Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο Kontra Channel, και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς» με την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στους δρόμους και άλλων που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα παραπάνω από δυο εικοσιτετράωρα.

Είπε πως ζητάει συγγνώμη, όπως έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ταλαιπωρία των πολιτών.

 

«Δεν είναι μια συγγνώμη υποκριτική, ούτε πολιτικάντικη, οι εικόνες ήταν απαράδεκτες και επώδυνες για όλους μας. Είναι προφανές πως εκεί έγινε σφάλμα και δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία δικαιολογία επ’ αυτού. Ήταν μια τραγικά λανθασμένη στιγμή, ως προς την διαχείριση», ανέφερε αρχικά.

«Τώρα, οφείλω να σας πω, επειδή θέλω να λέω πάντα αυτό που πιστεύω, ότι δυστυχώς αυτή η πολύ κακή εξέλιξη στην Αττική Οδό, που ευτυχώς δεν είχε ανθρώπινα θύματα γιατί φοβήθηκα ότι θα φτάναμε και εκεί και ευτυχώς που δεν συνέβη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε γι’ αυτό τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ και των ενόπλων δυνάμεων και όλους τους άλλους εθελοντές που βρέθηκαν εκεί και βοήθησαν τους ανθρώπους να βγάλουν την νύχτα, εκείνη την πολύ δύσκολη νύχτα, Δευτέρα προς Τρίτη, η υπόλοιπη διαχείριση της πανδημίας, πέραν δηλαδή, αν βγάλεις την κεντρική αυτή εικόνα που ασφαλώς στιγμάτισε όλη αυτή την ιστορία, είναι κρίμα διότι πήγαμε καλύτερα από ότι με την Μήδεια», τόνισε.

«Δηλαδή, οι διακοπές του ρεύματος ήταν λιγότερες απ’ ότι με την Μήδεια, τα κλαδιά είχαν μαζευτεί από τους δήμους ταχύτερα απ’ ότι με την Μήδεια και το υπόλοιπο κομμάτι ήταν καλύτερο. Όμως ήταν τόσο κακή η διαχείριση στην Αττική Οδό, που επισκίασε τα πάντα…», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ