Συνδεθείτε μαζί μας

GRAND SLAM

Αυστραλιανό Open: Δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε εμβολιασμένους αθλητές

Εν αναμονή της απάντησης του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος φημολογείται πως δεν έχει εμβολιαστεί.

Μόνο όσοι αθλητές έχουν εμβολιαστεί θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Αυστραλιανό Open. Ο επικεφαλής του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι οριστικά πια λήφθηκε η απόφαση αυτή μεταφέροντας την πίεση σε όλους όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο ή έστω αρνούνται να γνωστοποιήσουν ότι έχουν κάνει.

Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας ο οποίος φημολογείται πως δεν έχει εμβολιαστεί ή αρνείται να το αποκαλύψει, είχε τονίσει ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ομοσπονδία τένις για τα πρωτόκολλα υγείας που θα ισχύσουν.

Ο Τάιλι όμως σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Σέρβο καλώντας τον να έρθει… «Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τον εμβολιασμό και για να είμαι πολύ σαφής, όταν ο πρωθυπουργός της πολιτείας ανακοίνωσε ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν το καταστήσαμε σαφές», είπε ο Τάιλι και συνέχισε:

«Ο Νόβακ είπε ότι το βλέπει αυτό ως προσωπική του υπόθεση. Θα θέλαμε να δούμε τον Νόβακ εδώ, ξέρει ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί για να παίξει εδώ», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το GRAND SLAM