Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Του ξερίζωσε το μάτι επειδή…τον κοίταξε στραβά!

Απίστευτα σκηνικά βίας στην Κρητική πόλη!

Όρμησε σαν λυσσασμένη γάτα και του έβγαλε το μάτι γιατί θεώρησε οτι τον κοίταξε στραβά! «Γιατι με θωρείς;» του είπε και μετά απο τρεις απανωτές επιθέσεις κατάφερε να του ξεριζώσει τον οφθαλμό. Μια υπόθεση αδιανόητης βίας στα Χανιά της Κρήτης με πρωταγωνιστές έναν 24χρονο «νταή» και έναν 47χρονο οικογενειάρχη που έχασε την όραση του γιατι ο δράστης νομισε οτι τον κοιταξε στραβά!

Το θύμα, που έχασε την όραση του απο το δεξι μάτι και οι γιατροί εκαναν 50 ράμματα για να καταφέρουν να συγκρατήσουν τον βολβό, έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Μάλιστα λέει οτι αποφασισε να κινηθεί νομικά για να μην γίνει βεντέτα.

Ο δικηγόρος του κ. Γιάννης Μαρακάκης επισημαίνει στο protothema.gr πως: «Η συγκεκριμένη επίθεση είναι απρόκλητη με δράστη έναν πολύ νεαρό άνδρα όποιος επιτίθεται μανιωδώς στο θύμα με μόνο σκοπό να του αφαιρέσει το μάτι . Το αδιανόητο είναι ότι επειδή δεν το καταφέρνει αμέσως επιτίθεται διαδοχικά τρεις φορές μπήγοντας τα δάχτυλα του στο αριστερό μάτι του θύματος. Σταμάτησε μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι τύφλωσε τον ανυποψίαστο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Χανίων ανήμπορος να πιστέψει τι του συνέβη.Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ατιμωρησία την οποία μερικοί απολαμβάνουν στην Κρήτη. Αναμένουμε από την εισαγγελία να πράξει τα αυτονόητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ