Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης για τον ντράμερ των Πυξ Λαξ

Πέντε νέες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκες εις βάρος του γνωστού μουσικού.

Αντιμέτωπος με νέα έρευνα για σεξουαλική βία είναι γνωστός μουσικός που ήταν μέλος δημοφιλούς συγκροτήματος Πυξ Λαξ, ο οποίος έχει καταδικαστεί ήδη σε πρώτο βαθμό για βιασμό ανήλικου κοριτσιού.

Σε βάρος του μουσικού ανοίγει νέα έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών με αφορμή τις καταγγελίες πέντε γυναικών οι οποίες υπέβαλαν εναντίον του μηνυτήρια αναφορά για σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί ενόσω ήταν ανήλικες και μάλιστα κάτω των 12 ετών.

Οι πέντε γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους και τα καταγγελλόμενα περιστατικά, που πλέον τίθενται υπό εισαγγελική διερεύνηση φέρονται να εκτυλίσσονται σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους.

Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν πως ο αριθμός των καταγγελιών ίσως αυξηθεί καθώς οι πέντε παθούσες αναφέρουν στην προσφυγή τους και άλλα γεγονότα με θύματα κορίτσια που πλέον θα κληθούν να καταθέσουν.

Ο συνήγορος των γυναικών Παναγιώτης Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αναφορά των πέντε γυναικών περιγράφει καταγγελίες «που εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» ενώ επισημαίνει πως από την πρώτη αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια, που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ