Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Χρυσό για τον Μυλωνάκη στο Παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης

Εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

Στους απογευματινούς τελικούς την Τετάρτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης του Τομσκ, οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν άλλα τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, το ένα εκ των οποίων συνοδεύτηκε με ρεκόρ.

Στον τελικό των 50 μ. επιφάνεια, ο Αναστάσιος Μυλωνάκης με επίδοση 15.39, τερμάτισε πρώτος και πανηγύρισε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο. Ο Μυλωνάκης ανεβαίνει για δεύτερη φορά στο βάθρο, μετά το χάλκινο της πρεμιέρας στα 100 μέτρα.

Διάκριση και στα 400 μ. διπλά πέδιλα και στον τελικό, ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος τερμάτισε δεύτερος με 3:28.57 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών, καταρρίπτοντας το προηγούμενο του Κωνσταντίνου Δρυγούτη, που ήταν 3:29.24 από τις 29/6/2019.

Έτσι, ο Καλαϊτζόπουλος «ντούμπλαρε» τα δικά του μετάλλια στη διοργάνωση, αφού την Τρίτη αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200μ. διπλά πέδιλα σε ηλικία 18 ετών. Στο ίδιο αγώνισμα (400 μ. διπλά πέδιλα) ο Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος, με 3:33.76, ήταν πέμπτος.Ο Χρήστος Μπόνιας στον τελικό των 50 μ. διπλά πέδιλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 18.92. Ο ίδιος στην πρεμιέρα ήταν τρίτος στα 100 μ. διπλά πέδιλα. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Στυλιανός Χατζηλιάδης με 19.13 ήταν έκτος στην τελική κατάταξη.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ200 μ. επιφάνεια ανδρών, η Εθνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Αντώνη Τσουρουνάκη, Λεωνίδα Γιασεμή, Γιώργο Καλτσουκαλά, Μάριο Αρμούτη, με επίδοση 5:47.13, πήρε την πέμπτη θέση.

Ο Γιώργος Καλτσουκαλάς στην τελική κατάταξη, μετά και τη διεξαγωγή όλων των σειρών στα 400 μ. υποβρύχιο, ήταν όγδοος με 2:58.68.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ