Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι κληρώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων πινγκ πονγκ

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων επανέρχεται φέτος πάλι στην Κροατία

Μετά την περυσινή ακύρωση, λόγω του covid-19, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων επανέρχεται φέτος πάλι στην Κροατία και συγκεκριμένα στην πόλη Βαραζντίν. Θα χωριστεί σε δύο μέρη, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος έλεγχος για την απόλυτη τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων κι, έτσι, οι αθλητές έως 19 ετών (νέοι-νεάνιδες) θ’ αγωνιστούν από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου και μετά οι αθλητές έως 15 ετών (παίδες-κορασίδες) από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση του ομαδικού έμαθαν και οι Εθνικές μας ομάδες. Σημειώνουμε ότι η Ελλάδα έχει στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την Εθνική ομάδα των κορασίδων μετά την άνοδο που είχε πετύχει το 2019 και στη δεύτερη κατηγορία τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των νέων, των νεανίδων και των παίδων.

Η Εθνική νέων πήγε στο πέμπτο γκρουπ, το πρώτο της δεύτερης κατηγορίας. Το γκρουπ είναι των τριών ομάδων και η Ελλάδα θα συναντήσει αρχικά τη Ρουμανία (επικεφαλής) και το Σαν Μαρίνο.

Η Εθνική νεανίδων κληρώθηκε στο τέταρτο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας, όπου θ’ αντιμετωπίσει τη Λιθουανία (επικεφαλής), τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μάλτα.

Η Εθνική Παίδων βρέθηκε στο έκτο και τελευταίο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας με την Εσθονία (επικεφαλής), τη Σλοβενία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Εθνική κορασίδων είναι στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος με τη Λευκορωσία (επικεφαλής), την Ουκρανία και την Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ