Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δείτε και κανένα ματς, κολλημένοι στα ..μοντέλα

Φαβορί μεν αλλά δύσκολα δε

Όταν ασχολείσαι με το στοίχημα όχι γύρω αλλά ακριβώς 38 χρόνια, όλο και κάτι παραπάνω θα έχεις εντοπίσει.Και δε λέω από πλευράς αποτελεσμάτων, γιατί τότε θα έπιανες μόνο δηλώνοντας τα χρόνια εμπειρίας, αλλά για τις συγκυρίες ,για τη συχνότητα επιτυχιών και άλλα κυρίως στατιστικά στοιχεία και παρατηρήσεις.

Και τα λέω αυτά γιατί την προηγούμενη Κυριακή είμαστε αλάνθαστοι και χτες δεν μας πήγαν τα ματσάκια κυρίως του μπάσκετ. Θέλω να πω ότι δεν τα πιάνεις όλα ή τα χάνεις όλα συνέχεια. Υπάρχουν πάντα αυξομειώσεις που δημιουργούν μια ισορροπία στο παιχνίδι. Εκεί πρέπει να σταθούμε και να κοιτάξουμε πως θα είμαστε πάντα σε θετικό πρόσημο.Πως θα παίζουμε με τα λεφτά τους κι όχι με τα δικά μας. Πως θα παίζουμε συνετά και χωρίς να παρασυρόμαστε από την επιτυχία ή την αποτυχία.

Χτες πάντως(και γελάω μ΄αυτά, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι) χάθηκε ο Παναιτωλικός στο 93 εις διπλούν. Και το γράφω γιατί κάθε παιχνίδι μπορεί να έρθει υπέρ ή κατά μας από μια συγκυρία ή στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Το στοίχημα είναι πάρα πολύ δύσκολο ..σπορ όσο κι φαίνεται σε κάποιους ευκολάκι. Πάντως για να κλείσω με τα χτεσινά η Γερμανία και η Ισπανία μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και ειδικά η βομβίτσα μας. Χο, Χο, Χο που λέει κι ο Βασίλης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 (1.95)

ΡΕΑΛ Μ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 1 (2.00)

ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ  Χ (3.25)

ΡΕΝ – ΝΙΣ 1 (1.80)

ΛΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1 (1.75)

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΙΚΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ 2 (-3.5)

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ – ΧΟΡΝΕΤΣ 1 (-2.5)

ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ 1

ΝFL

WASHINGTON -DALLAS 2 (-4.5)

TENNESSEE – JAKSONSVILLE 1 (-8.5)

TAMPA – BUFALLO 1 (-3.5) KAI OVER 54

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ