Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πίτσα ,μπάλα και κοτομπουκιές

Προσοχή και μελέτη

Κυριακή σήμερα η αγαπημένη μας μέρα.Κι αυτό βγαίνει γιατί κατά ένα μαγικό τρόπο οι τελευταίες Κυριακές μας πάνε πολύ καλά στοιχηματικά. Παίζει βέβαια βασικό ρόλο το NFL που μας πάει με..1000 στην επιτυχία.Ελπίζω να μη το γρουσουζέψω.

Πριν πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια να σας πω για άλλη μια φορά, μ΄ένα παράδειγμα γιατί πρέπει να ψάχνετε τις ειδήσεις, τα μονά το live και τις ευκαιρίες.Χτες το βράδυ μπαίνει σε καραντίνα ο Κέβιν Ντουράντ για τους Νετς. Σίγουρα οι Νετς είχαν πολλές απουσίες αλλά κέρδιζαν τα τελευταία παιχνίδια με βάση τον Ντουράντ. Χτες το βράδυ έπαιζαν στην έδρα τους με το Ορλάντο. Το χάντικαπ ήταν -6 για ποσοστό 1.90 και 3!!!! για νίκη των Ορλάντο Μάτζικ. Μέχρι χτες βράδυ οι Νετς είχαν ρεκόρ 21-8 και το Ορλάντο 5-25 το δεύτερο χειρότερο στο ΝΒΑ. Οι μπουκ δεν άλλαξαν τα ποσοστά παρά την απουσία Ντουράντ και το Ορλάντο κέρδισε 100-93 δίνοντας χρήμα σ΄αυτούς που βλέπουν τα value bets.

Γι αυτό προσοχή μεγάλη και μελέτη.Τα λεφτά σας παίζεται.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ 2 (3.30)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1 (1.95)

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΕΜΠΟΛΙ Χ (3.60)

ΤΟΡΙΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ Χ (3.40)

NFL

NEW YORK GIANTS – DALLAS 2 (-11.5)

DETROIT – ARIZONA 2 (-12.5)

BALTIMORE – GREEN BAY 2 (-6.5) Είναι αμφίβολος ο quarterback των ravens.Θεωρώ ότι δεν θα παίξει και πάω σε νίκη των φιλοξενούμενων

TAMPA BAY – NEW ORLEANS 1 (-11.5)

MIAMI – NY JETS 1 (-9.5)

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ