Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Να έχετε ευχάριστες κι αξέχαστες στιγμές στη ζωή σας

Σήμερα έχουμε την παραδοσιακή boxing day στην Αγγλία

Χρόνια πολλά και καλά.

Έτσι δεν εύχονται σε όλες τις μεγάλες γιορτές αλλά και στις προσωπικές? Δεν γίνεται ποτέ αυτό βέβαια, γιατί βλέπουμε πόσα άτομα μικρής ηλικίας φεύγουν γρήγορα αλλά και την πλειονότητα του κόσμου να ζει με μεγάλες δυσκολίες όλων των ειδών. Άρα σπάνιο να είναι και πολλά και καλά.

Έτσι και εγώ έχω σταματήσει χρόνια τώρα να το εύχομαι, ξέροντας ότι είναι σχεδόν αδύνατο, και περιορίζω τις ευχές σε πιο ουσιαστικά και πρακτικά πράγματα.

Να ζείτε ελεύθερα λοιπόν χωρίς να είναι αυτό εις βάρος κανενός άλλου, να βάζετε όρια σε όλες τις σχέσεις σας, να κοιτάτε πιο μακρυά από αυτά που βλέπετε, να προσέχετε τους κοντινούς σας ανθρώπους γιατί με τους άλλους έτσι κι αλλιώς είστε μακρυά κι ελεγχόμενα και κυρίως να έχετε ευχάριστες κι αξέχαστες στιγμές στη ζωή σας. Λίγες θα είναι καλές, αδράξτε τις. Και προσοχή μη σας εκμεταλλεύονται…

Αυτές είναι οι δικές μου ευχές.

Σήμερα έχουμε την παραδοσιακή boxing day στην Αγγλία.Μια μέρα που όλοι περιμένουμε, που εδώ και δεκαετίες είναι ιδιαίτερη και όλος ο κόσμος παρακολουθεί την Αγγλία να παίζει μπάλα. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας έχουν αναβληθεί, μέχρι τώρα,24 παιχνίδια από όλες τις κατηγορίες του νησιού. Εμείς θα κάνουμε μια βόλτα στα γήπεδα που έχει δράση και βέβαια σε αγώνες που είναι αμφίρροποι και όχι με μικρά ποσοστά,παίρνοντας και το ανάλογο ρίσκο.Και βέβαια στο αγαπημένο μας NFL που θέλει 3 στροφές για να τελειώσει η κανονική περίοδος και να μπούμε στα play-off.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ -ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 (1.85)

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 1 (2.00)

ΧΑΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2 (2.45)

ΝΒΑ

ΜΑΙΑΜΙ – ΟΡΛΑΝΤΟ 1 (-8.5)

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ – ΝΤΙΤΡΟΙΤ 1 (-9.5)

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ – ΤΟΡΟΝΤΟ 1 (-6.5)

ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ – ΜΕΜΦΙΣ 2 (-4.5)

NFL

NY JETS – JAKSONSVILLE 1 (-1.5)

NEW ENGLAND – BUFFALLO 1 (-1)

PHILADELPHIA – NY GIANTS 1 (-10)

DALLAS -WASHINGTON 1 (-10)

KANSAS – PITTSBURGH 2 (+10)

ATLANTA – DETROIT 2 Το μπαμ των Χριστουγέννων δίνει 3,45 Έτσι για κερασάκι στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ