Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Δεν πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, οριστική αναβολή πρωταθλήματος!

Το πρωτάθλημα της Super League Interwetten πήρε αναβολή και δεν θα έχουμε σέντρα το Σαββατοκύριακο 21-22/8.

Η Super League Interwetten δεν θ’ αρχίσει την ίδια ώρα που τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει κανονικά!

Η διαφωνία για την κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν έφερε την αναβολή της σέντρας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα να μην αρχίσει ούτε το σαββατοκύριακο 28/29 Αυγούστου κι έτσι να πούμε… καλό Σεπτέμβριο και μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας!

Οι επτά που έχουν εξασφαλισμένη τηλεοπτική στέγη προτείνουν πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Οι επτά που δεν έχουν παραχωρήσει – προς το παρόν – τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε κάποιο συνδρομητικό κανάλι, δέχονται αυτήν την πρόταση αρκεί να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Προς το παρόν, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

Έτσι, οι έξι κι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα δεχτούν την κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024 εφόσον εξασφαλίσουν κι αυτοί περισσότερα χρήματα για τη διετία που δε θα έχουν έσοδα από εμπορικές συμφωνίες και τηλεοπτικά συμβόλαια που θα περιλαμβάνει η κεντρική διαχείριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1