Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΕΝΝΙΣ

Διαγνώστηκε με καρκίνο η Κρις Έβερτ

Η 67χρονη, πλέον, νικήτρια 18 Grand Slam, έχει ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.

Μάχη με τον καρκίνο δίνει μία από τις σπουδαιότερες τενίστριες όλων των εποχών. Ο λόγος για την Κρις Έβερτ, η οποία έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες.

Η κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, σε δήλωσή της στο Twitter, έγραψε:

«Θέλω να μοιραστώ το πρώτο στάδιο της διάγνωσης του καρκίνου ωοθηκών και να βοηθήσω τον κόσμο. Νοιώθω τυχερή που το ανακάλυψα νωρίς ώστε να περιμένω θετικά αποτελέσματα από τις χημειοθεραπείες. Ευχαριστώ όσους σέβονται την ανάγκη μου να αφοσιωθώ στην υγεία μου και την θεραπεία μου. Θα με βλέπετε ορισμένες φορές να σχολιάζω στο ESPN το Australian Open».

Η 67χρονη Έβερτ έχει ιστορικό στην οικογένειά της, καθώς η νεότερη αδερφή της, Τζιν, πέθανε το 2020 σε ηλικία 62 ετών από την ίδια ασθένεια. Η Έβερτ μετά από εξετάσεις τον Οκτώβριο ότι κινδυνεύει και τον Δεκέμβριο διαγνώστηκε με καρκίνο. Ξεκίνησε το πρώτο από τα έξι στάδια χημειοθεραπείας που πρέπει να κάνει.

«Εχω ζήσει υπέροχη ζωή και τώρα έχω ορισμένες προκλήσεις μπροστά μου. Εχω την ηρεμία να γνωρίζω ότι η χημιοθεραπεία θα κάνει σίγουρο ότι ο καρκίνος δεν θα εμφανιστεί ξανά» σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΕΝΝΙΣ